lauantai 27. joulukuuta 2014

Clematis by Vallila

Astiasto juttusarja alkaa! Ensimmäisenä esittelyssä Vallilan ja Apilanlehden yhdessä luoma Clematis -astiasto. Clematis on suunniteltu erityisesti suomalaista makua silmällä pitäen.


Clematis -astiastoa kuvittaa kukkiva aihe Vallilan uudesta luovasta "Uskalla uudistua" -mallistosta, joka viestillään kannustaa meitä elämään nykypäivässä. Vallilalla on pitkät perinteet tietoisen modernin designin luomisessa. Astiasto luo vaikutelman viheriöivästä puutarhasta, jossa hehkuvat jalokärhän kukinnat. Puhkeamaisillaan olevat nuput kiertelevät korkeatasoisesta laatuposliinista tehdyn astiaston pinnoilla. Astiaston väritys sopii kattaukseen ympäri vuoden aina talvesta kesään.

Astiaston  osat

Hinnat voimassa toistaiseksi

Clematis lyhyesti


Clematis on luonnollinen valinta kaikille, jotka arvostavat kestävää suunnittelua, sekä ajatonta muotoilua ja kuvion iloa. 
  • Design Vallila Interior
  • Suomalaista muotoilua
  • Hienointa maasälpäposliinia
  • Käsin litografoitu koriste
  • Erityinen pohjaleima
  • Sopii konepesuun ja mikroaaltouuniin
  • Designer: Tanja Orsjoki
  • Myynnissä vain Apilanlehti Living and Roomilla

 

Juhlavuoden huipputarjous voimassa vain 31.12.2014 asti


Living and Room täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja tämän kunniaksi kuvasto on pullollaan upeita juhlavuoden tarjouksia. Myös kaikkiin astiastoihin tarjoamme ainutkertaisen pakettitarjouksen. Vuoden loppuun asti 31.12.2014 saakka voit hyödyntää arvosetelin, jolla saat tilattua neljän hengen astiastopaketin huippuedulliseen 65,90 euron hintaan.

Clematis -astiastossa voit hyödyntää arvosetelin joko ruoka- ja alkuruokalautassetteihin tai viinilasisettiin. Tarjouspakettiin liittyvät tuotteet näet alla.

4x Ruoka-ja alkuruokalautanen
Ovh 199,60€
ALE hinta 65,90€
Sinä säästät 133,70€
Tuotenumero 980007



4x Viinilasi
Ovh 96€
ALE hinta 65,90€
Sinä säästät 30,10€
Tuotenumero 980008


Ruoka- ja alkuruokalautaspaketissa saat siis yhteensä 8 kpl lautasia, ruokalautasia 4 kpl ja alkuruokalautasia 4kpl. Yhden lautasen hinnaksi jää vain hitusen reilu 8€! Tätä tarjousta ei kannata ohittaa.

Voit hyödyntää niin monta arvoseteliä, kuin haluat ja hankkia samalla kertaa vaikka 12 hengelle lautaset ja lasit. Voit myös hankkia nyt edulliseen tarjoushintaan neljän hengen astiaston ja/tai lasisarjan ja täydentää sarjaa myöhemmin lisää.

Clematis -astiasto on tilattavissa kauttani myös kevät/kesämallistossa 2015.

(Kuvat: Apilanlehti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti