torstai 25. joulukuuta 2014

Astiasto uusiksi vielä ennen vuoden vaihdetta

Living and Roomin kautta on mahdollisuus hankkia laadukkaita Apilanlehti astiastoja. Apilanlehti on Pohjoismaiden suurimpia posliiniin, lasiin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneita yrityksiä. Yritys on toiminut jo 70-luvulta saakka ja sen astiastot ovat hyvin arvostettuja.

Living and Roomin kautta on mahdollisuus ostaa seuraavia Apilanlehden astiastoja:
  • Lace by Lars Wallin (syys/talvi 2014 kuvaston sivu 14)
  • Tonttumetsä (syys/talvi 2014 kuvaston sivu 71)
  • Celebration (syys/talvi 2014 kuvaston sivu 66) 

Lisäksi Living and Room myy Apilanlehden ja Vallilan yhteistyössä tekemää ja erityisesti suomalaiseen makuun suunniteltua Clematis -astiastoa. Näitä tuotteita ei löydy kuvastosta.

Tällä viikolla täällä blogissa on tulossa esittelyt kaikista Living and Roomin myymistä astiastoista, joita voit hankkia kauttani. Ensimmäisenä vuorossa on Clematis, jota olen tähän asti esitellyt vain kutsuilla. Nyt siis esittely vuorossa myös täällä blogissa.

Juhlavuoden tarjoukset voimassa 31.12.2014 saakka

Living and Room täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja tämän kunniaksi kuvasto on pullollaan upeita juhlavuoden tarjouksia. Ehkä kuitenkin ylivoimaisesti paras tarjous koskee upeita astiastojamme. Vuoden loppuun asti 31.12.2014 saakka voit hyödyntää arvosetelin, jolla saat tilattua neljän hengen astiastopaketin huippuedulliseen 65,90 euron hintaan. Säästät siis jopa 133,70 euroa!

Voit hyödyntää niin monta arvoseteliä, kuin haluat ja hankkia samalla kertaa vaikka 12 hengelle lautaset ja lasit. Voit myös hankkia nyt edulliseen tarjoushintaan neljän hengen astiaston ja/tai lasisarjan ja täydentää sarjaa myöhemmin lisää. Kaikki tarjoukseen kuuluvat astiastot ovat tilattavissa kauttani myös kevät/kesämallistossa 2015.



Pakettitarjoukseen kuuluvat tuotteet:



Lisäksi pakettitarjoukseen kuuluu Clematis -sarjan pää- ja alkuruokalautaset, sekä viinilasit. Näitä tuotteita ei löydy kuvastosta. Tuotteet ovat nähtävissä sisustuskutsuilla.

Valitse suosikkisi heti ja hyödynnä tämä upea tarjous vielä ennen vuoden loppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti