sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Celebration

Astiasto juttusarja jatkuu. Vuorossa on elegantti ja moderni Celebration -astiasto. Se sopii jokaiseen tilaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin.



Celebration -astiaston upea muotoilu ja kaunis koristelu tekevät juhlakattauksestasi arvokkaan ja luovat arkiruokailuun juhlan tuntua. Elegantti astiasto sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Lautasten muotokieli on aaltoileva ja reunoihin on käsinmaalattu aito, tyylipuhdas platinareuna. Harmaana hohtava koriste heijastaa tyylitajua ja ainutlaatuisuutta. Let's celebrate - nauti tunnelmasta!

Astiaston osat

 



Celebration lyhyesti


Celebration -astiasto on klassikko, joka sopii moneen makuun. Se tuo ripauksen juhlaa arkeen, sekä inspiroi luomaan juhlatilaisuuksia ja unohtamattomia hetkiä.

  • Aaltoileva muotokieli
  • Hienointa maasälpäposliinia
  • Käsin maalattu reunus aitoa platinaa
  • Kestää konepesun. Ei kestä lämmitystä mikroaaltouunissa.
  • Designer: Anne Rooslien
  • Myynnissä vain Apilanlehti Living and Roomilla

 

Juhlavuoden huipputarjous voimassa vain 31.12.2014 asti


Living and Room täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja tämän kunniaksi kuvasto on pullollaan upeita juhlavuoden tarjouksia. Myös kaikkiin astiastoihin tarjoamme ainutkertaisen pakettitarjouksen. Vuoden loppuun asti 31.12.2014 saakka voit hyödyntää arvosetelin, jolla saat tilattua neljän hengen astiastopaketin huippuedulliseen 65,90 euron hintaan.

Celebration -astiastossa voit hyödyntää arvosetelin ruoka- ja alkuruokalautassetteihin.

4x Ruoka- ja alkuruokalautanen
Ovh 184€
ALE hinta 65,90€
Sinä säästät 118,10€
Tuotenumero 980005



Ruoka- ja alkuruokalautaspaketissa saat yhteensä 8 kpl lautasia, ruokalautasia 4 kpl ja alkuruokalautasia 4kpl. Yhden lautasen hinnaksi jää vain hitusen reilu 8€! Tätä tarjousta ei kannata ohittaa.

Voit hyödyntää niin monta arvoseteliä, kuin haluat ja hankkia samalla kertaa vaikka 12 hengelle lautaset ja lasit. Voit myös hankkia nyt edulliseen tarjoushintaan neljän hengen astiaston ja/tai lasisarjan ja täydentää sarjaa myöhemmin lisää.

Celebration -astiasto on tilattavissa kauttani myös kevät/kesämallistossa 2015.

(Kuvat: Apilanlehti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti